DE LA CITITORI – Unii candidaţi continuă campania electorală în Baia Mare, deşi este ilegal

5
1710

Legea este clară: campania electorală s-a încheiat în dimineaţa zilei de sâmbătă, 4 iunie, la ora 7.00. Obişnuiţi probabil să fenteze normativele în vigoare, unii candidaţi continuă să-şi împrăştie materialele electorale chiar şi în ziua votului.

Băimărenii au trimis pe adresa actualmm.ro mai multe fotografii ale unor ziare împărţite într-un supermarket situat în zona Spitalului Judeţean de Urgenţă. Aceiaşi cititori vigilenţi au semnalat şi faptul că mai multe publicaţii similare cu cele împărţite clienţilor din magazin sunt expuse la vedere la unul dintre standurile de comercializare a presei din incintă.

”Campania electorală se termină sâmbătă dimineața, la ora 7. În ziua votului nu poți face campanie electorală sub nicio formă, în special în secția de votare. Dacă găsești afișe în secția de votare sau pe clădirea unde este amplasată, raportează președintelui biroului electoral al secției de votare. Acesta dispune îndepărtarea materialelor de propagandă electorală de orice tip din şi de pe clădirea sediului secţiei de votare, iar solicitarea se duce la îndeplinire de persoanele desemnate de primari în cel mult 2 ore de la comunicare”, se arată în Legea electorală la art. 81, paragraful 3.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Uite ce mesaj am primit pe telefon duminica inainte de a merge la vot. Ciez: ” Baimareni treziti-va! Un idiot penal arunca laturile mintii lui bolnave in orasul nostru! Chereches a luat mita in biroul lui cand era primar! Nu mai este si nu va mai fi veci amin! Chereches e rusinea Baii Mari! Nu votati Chereches! Votati pe oricine altcinevasau anulati-va votul! Sa-i dam la vot acestui nenorocit ceea ce a meritat si merita!”
    Lipsa nume: +40727463119
    receptionat 10:01:15
    05.06.2016

    VA rog sa publicati ms.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.