DE LA CITITORI/ PERICOL PENTRU COPII – Drifturi lângă locul de joacă amplasat în apropierea Muzeului de Etnografie din Baia Mare

5
1735

PERICOL PENTRU COPII   Pare că tragediile care s-au ținut lanț în ultimele zile în orașul nostru nu i-au făcut pe unii dintre băimăreni să fie mai atenți când vine vorba de siguranța lor și a celor din jur.

O cititoare a site-ului nostru, care dorește să rămână sub protecția anonimatului, ne-a trimis o filmare în care se poate vedea cum niște tineri șoferi încearcă să facă drifturi printre mașinile parcate.

Întreaga scenă s-a petrecut în miezul zilei, în parcarea de la stadionul „Viorel Mateianu” din oraș, la câțiva metri de un loc de joacă pentru copii.

Tinerii fac zilnic asta aici în parcare. Vi se pare normal? Am fost amenințată, am depus și plângere la Poliție”, a declarat femeia.

Nu este prima dată când, în această zonă, liniștea părinților și a copiilor este perturbată de tineri recalcitranți. Pe lângă deja obișnuitele „drifturi” și muzica dată la maxim, locul de joacă este în permanență plin de doze goale de bere și coji de semințe. Unii dintre părinți au venit chiar cu saci de gunoi și mături de acasă pentru a curăța locul în care se joacă cei mici.

Reamintim că anul trecut mai multe persoane au intrat cu mașinile pe aleea pietonală ce duce spre Muzeul de Etnografie, punând în pericol siguranța pietonilor.

ActualMM

 

ȘMECHERI DE BAIA MARE – Au urcat cu mașinile pe aleea pietonală de pe Câmpul Tineretului

Te-ar mai putea interesa

Loading...

5 COMENTARII

  1. Stati sa vedeti cand vien sezonul cald: la fel ca in anii trecut, va fi plin de cocalari cu BMW-uri la mana a 7-a, de peturi de bere si coji de seminte pe trotuarele din parc! La gibonii de mai sus de adauga si alte cateva zeci de baimareni nesimtiti care isi lasa cainii sa-si faca nevoile in parc pe unde apuca. Baia Mare capitala „culturala”? Poate capitala INculturala a nesimtirii! Si mai radem de sudisti sau moldoveni, dar noi suntem vai de capul nostru!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.