DE LA CITITORI – Mamă revoltată în Colțirea: au închis școala, acum grădinița?

2
806

DE LA CITITORI  Situație revoltătoare în localitatea Colțirea din județul Maramureș. Mai mulți părinți sunt revoltați de faptul că, spun ei, grădinița din localitate urmează să fie închisă.

O cititoare a site-ului actualmm.ro ne-a relatat despre această situație. Femeia susține revoltată că Școala Gimnazială din Ardusat a decis închiderea grădiniței din Colțirea pe motiv că sunt prea puțini copii în localitate pentru a aduce o educatoare.

Decizia vine, spune cititoarea, după ce acum 3 ani școala din Colțirea a fost și ea închisă.

Școala din Ardusat a decis ca grădinița din Colțirea să se închidă, sub pretextul că nu sunt suficienți copii pentru a aduce o educatoare, obligându-ne să ne înscriem copii de 3 ani la grădiniță în Ardusat sau în alte părți ca Fărcașa, etc. Problema este următoarea: cum o să trimit eu un copil de 3 ani cu microbuzul la 10-15 km la grădiniță nu știu pe unde?”, spune Mihaela Indre.

Așteptăm ca Inspectoratul Școlar Județean Maramureș să fie sesizat sau să se autosesizeze în privința acestei situații. Așteptăm un punct de vedere pe adresa redacției contact@actualmm.ro sau la numărul de telefon 0749 857 575

Adrian Barbur

Sursă foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. Pe vremea comunistilor,la radio, atat la Europa Libera cat si la Vocea Americii,se plangeau capitalistii de soarta satului romanesc,de distrugerea satului de catre iresponsabilul dictator.Acum ca suntem capitalisti,totul e pe rentabilitate si costuri incat satul din cauza depopularii masive dispare natural.Cum va arata satul romanesc dupa ce nimeni nu va mai subventiona nimic.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.