DE INTERES PENTRU MARAMUREȘENI – Azi nu veți putea ridica permisele de conducere. Sistemul a căzut în toată țara

0
373

DE INTERES PENTRU MARAMUREȘENI  Maramureșenii nu vor putea să își ridice permisele de conducere astăzi, 26 octombrie, de la Direcția Regim Permise de Conducere și Înmaticulare a Vehiculelor.

Loading...

Se pare că sistarea activității cu publicul la nivelul serviciilor centrale și județene a fost anunțată în toată țara. Potrivit oficialităților, se pare că ar fi vorba despre niște defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al instituției.

Astfel, deși mii de oameni din toată țara, printre care și maramureșeni, au format cozi încă de la primele ore ale zilei pentru a-și ridica permisele de conducere, aceștia vor fi nevoiți să se reîntoarcă după ce problema va fi rezolvată.

Din cauza unor defecțiuni de ordin tehnic la nivelul unui server central al Direcţiei Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor, joi 26 octombrie 2017, nu se vor putea desfășura activități cu publicul la nivelul serviciilor centrale si judetene. Personalul de intervenţie lucrează deja pentru rezolvarea situaţiei. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create și vă asigurăm că se depun toate eforturile pentru remedierea situației în cel mai scurt timp. Imediat ce situația va reveni la normal, vom face demersurile necesare de informare a cetățenilor”, se arată în comunicatul Instituției Prefectului – Județul Maramureș.

ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.