DE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI – Cătălin Cherecheș: „Urmează cea mai bună deszăpezire din istoria municipiului Baia Mare”

6
4790

DE INTERES PENTRU BĂIMĂRENI  Primarul Cătălin Cherecheș a susținut ieri, 8 noiembrie, o conferință de presă în care a vorbit, printre altele, despre cel mai sensibil subiect: deszăpezirea.

Având în vedere ceea ce s-a întâmplat anul trecut, primarul Cătălin Cherecheș , preluându-și mandatul în  10 mai 2017, a demarat lucrurile încă de atunci pentru a putea fi pregătit orașul pentru “cea bună deszăpezire din istoria municipiului Baia Mare”, scrie Jurnalmm.ro.

S-a depus documentația la ANRMAP  la sfârșitul lunii mai, documentația a fost aprobată doar la sfârșitul lunii august, deși aveau un termen legal de 20 de zile ca să aprobe documentația. Am așteptat momentul depunerii ofertelor, a existat o contestație a unei societăți comerciale interesată de acest  caiet de sarcini , respectiv  de această licitație, s-a suspendat procedura, lucrul acesta s-a întâmplat exact  în ziua în care trebuiau să se deschise ofertele. După ce s-a soluționat contestația și a fost respinsă această contestație , fiind în ultima zi de depunere, inteligentul sistem al statului român pentru licitații nu a mai putut fi repornit în ultima zi, deci nu a mai putut fi repusă pe rol licitația, aceasta a însemnat că a trebuit să o iau de la zero”, a declarat primarul Cătălin Cherecheș în cadrul conferinței de presă.

Cu toate piedicile tehnice, legislative și  procedurale , iată că săptămâna viitoare municipalitatea va semna un contract cu un ofertant care este pregătit de la utilajele adecvate lățimii drumurilor (bulevarde, străzi, străduțe), personal  aferent  și material derapant, inclusiv clorura de calciu:

Astăzi suntem în măsură să vă comunicăm că procedura de achiziție, respectiv procedura de licitație pentru închirierea de utilaje de deszăpezire, plus material antiderapant  și personal aferent este aproape de finalizare, este un ofertant care până în acest moment are toate condițiile îndeplinite și dacă e să mai răspundă  la câteva clarificări pe care le avem din punct de vedere tehnic, săptămâna viitoare, la începutul săptămânii , vom încheia  contractul pe care considerăm noi că îl merită Baia Mare.

Le comunic cetățenilor Municipiului Baia Mare că suntem perfect pregătiți pentru iarnă și  nu am nici o emoție că vom avea cea mai bună deszăpezire din istoria municipiului , din Baia Mare. Este o ambiție a mea personală să le arăt unora acest lucru,  altora că-mi fac datoria”, a menționat primarul, Cătălin Cherecheș.

Sursă info.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

6 COMENTARII

  1. Pana in 2016 am avut contract cu cei din bucuresti care aveau 60 de utilaje, dar nu era suficient pentru un oras ca Baia Mare. Acum cu 25 de utilaje oare cum o fi?! Motivele anularii licitatiei pentru deszapezire multianuala de ce nu le prezentati? de ce numai adulati si nu informati corect cetatenii? miroase a pupincurism acest articol.

  2. Speraram ca o fie cei de la rosal care si-au facut treaba bine . Gipuri pentru stradute tractoare adevarate utilaje nu gluma , sua poate iarăsi ca anu trecut utilaje care nici macar cauciuc pe lama nu aveau.

  3. Parca zilele trecute era vorba camonteaza arzatoare pe autobuze si trolee, sa topeasca zapada, apoi, dupa ce ingheata, sa avem cel mai mare patinoar din lume. Acum, citesc de o firma grozava, fara nume, care „aproape a castigat licitatia”, care va face minuni la iarna. E prima data, de cand nu mai sunt copil, cand abia astept sa ninga, ca-s curios ce va urma.

  4. Hai sa fim seriosi,sunt convins ca se va descurca C.C dar suntem multi care asteptam sa miste si economia orasului,capitol la care acest oras sta foarte prost,putine locuri de munca si salarii foarte mici.

    • ori nu e in stare sau nu vrea sa faca nimic in crearea de noi locuri de munca pentru baimareni.doar povesti,iar psd-ul asteapta sa se intoarca romanii din strainatate,la saracie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.