DE EVITAT PASUL GUTÂI – Conducătorii de autovehicule cu masa de până la 7,5 tone sunt sfătuiți să folosească rute alternative spre Maramureșul Istoric

0
780

DE EVITAT PASUL GUTÂI Pe sectorul DN 18 Baia Mare, în Pasul Gutâi, se efectuează lucrări de reabilitare a infrastructurii rutiere.

Loading...

În acest context, firma care efectuează lucrările de modernizare a obținut de la instituțiile abilitate, aprobările necesare în vederea tăierilor legale a masei lemnoase (arbori amplasați pe marginea drumului național și marcați corespunzător pentru tăiere).

Pentru a asigura buna desfășurare a traficului rutier, circulația vehiculelor se desfășoară semaforizat, în zona Pasului Gutâi.

Prefectul Vasile Moldovan adresează rugămintea și recomandă conducătorilor de autovehicule, cu o masă autorizată de până la 7,5 tone să evite deplasarea spre Maramureșul istoric pe DN 18 și să folosească ca ruta alternativă DJ 184 pe relația Baia Mare – Cavnic – Budești – Ocna Șugatag – Vadu Izei – Sighetu Marmației, respectiv Baia Mare – Cavnic – Budești – Călinești – Ferești – Vadu Izei – Sighetu Marmației și Baia Mare – Cavnic – Bârsana.

Recomandarea se datorează și faptului că ne aflăm în perioada de vacanță, iar pentru a preveni blocarea traficului rutier sau formarea de ambuteiaje, prin aglomerarea autovehiculelor în zona unde se desfășoară lucrări de tăiere a copacilor și de reabilitare a drumului național.

Agenții de poliție rutieră vor sprijini buna desfășurare a traficului rutier pentru autovehiculele menționate mai sus, pe DJ 184.

Instituția Prefectului – Județul Maramureș

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.