DE CLARIFICAT – Maşini furate din Spania, găsite în Maramureş

0
1027
FOTO: Arhivă

DE CLARIFICAT. Poliţiştii maramureşeni au identificat trei vehicule, în valoare de aproximativ 180 000 de Euro, care figurau urmărite de autorităţile spaniole.

DE CLARIFICAT. În cauză s-a luat măsura indisponibilizării acestora iar poliţiştii continuă cercetările prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I. –I.G.P.R .

La finalul săptămânii trecute, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, împreună cu cei din Mireşu Mare şi Asuaju de Sus, au identificat pe raza localităţilor Tulghieş şi Asuaju de Sus, trei tractoare care figurau urmărite internaţional.

PTF PETEA: Bistrițean prins la volanul unei mașini furate din Spania

În urma schimbului de date şi informaţii obţinute prin intermediul Biroului Interpol din cadrul C.C.P.I. –I.G.P.R. a reieşit că vehiculele figurau în baza de date ca fiind urmărite de autorităţile spaniole.

Mașini furate din Italia, depistate la Sighet (FOTO)

În urma celor constatate, vehiculele identificate au fost lăsate în custodia administratorului unei societăţi comerciale din Tulghieş, respectiv în custodia unui bărbat din Asuaju de Sus, unde au fost găsite, iar cercetările continuă în vederea clarificării situaţiei sub aspectul comiterii infracţiunii de tăinuire.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.