DE BUN AUGUR – Cu Aurelian Roșca pe bancă, CSM București a învins pe Rostov și s-a calificat în grupele principale

0
160

DE BUN AUGUR CSM București, deținătoarea trofeului, s-a calificat în grupele principale ale Ligii Campionilor la handbal feminin, după ce a învins formația rusă Rostov pe Don cu scorul de 22-20 (10-11), vineri, în penultima etapă din Grupa C a competiției.

La meciul de debut al antrenorului Aurelian Roșca, CSMB a făcut un meci mult mai bun decât precedentele trei în competiție și a reușit să își asigure prezența în faza următoare.

Totuși, jocul campioanei României nu a fost lipsit de momente slabe. Rostov a condus cu 9-2 (min. 15), dar apoi echipa bucureșteană a dat semne de revenire, reducând ecartul 10-6 (22), 10-9 (28) și 11-10 la pauză.

Repriza secundă a fost una excelentă pentru CSMB, care a condus în premieră în min. 33, 11-12 (33), iar apoi s-a desprins la două goluri 13-15 (39). CSM București și-a mărit diferența la patru goluri, 15-19 (45), dar apoi a urmat o perioadă în care cele două echipe au marcat foarte rar, campioana Europei adunând zece minute fără gol înscris.

Vicecampioana Rusiei a încercat să revină, însă deținătoarea trofeului s-a apărat exemplar şi nu au avut nicio eliminare în cele 60 de minute. Jelena Grubisic a făcut şi ea minuni în poartă, iar CSM Bucureşti a câştigat cu 22-20.Finalul a fost destul de strâns, dar CSM a reușit să se impună cu 22-20.

Au evoluat echipele:

Rostov pe Don: Galina Mehdieva, Katrine Lunde — Elena Slivinskaia (1), Iulia Managarova (2 goluri), Maia Petrova, Ana Viahireva (3), Vladlena Bobrovnikova (4), Ksenia Makeeva (1), Siraba Dembele, Ekaterina Ilina (4), Alexandrina Cabral Barbosa (4), Viktoria Borșcenko (1). Antrenor: Jan Leslie Lund.

CSM București: Paula Ungureanu, Jelena Grubisic — Isabelle Gullden (8), Camille Ayglon Saurina (1), Aurelia Brădeanu, Linnea Torstensson (1), Carmen Martin (6), Oana Manea (2), Gnonsiane Niombla, Anastasia Lobaci, Majda Mehmedovic (4). Antrenor: Aurelian Roșca.

Au arbitrat Kjersti Arntsen și Guro Roen (ambele din Norvegia), iar delegat EHF a fost Rosița Dimkova (Bulgaria).

Pe primul loc se află Györi Audi ETO KC, cu 8 puncte, urmată de CSM București, 4 p, FC Midtjylland, 4 p, Rostov, 2 p.

CSM va juca ultimul meci din grupă acasă, pe 20 noiembrie, cu FC Midtjylland. Primele trei clasate merg mai departe.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.