DE 1 DECEMBRIE – Autocar cu elevi români, atacat cu pietre la Budapest

10
997

DE 1 DECEMBRIE   Un autocar cu copii români a fost atacat cu pietre, sâmbătă, la Budapesta. Evenimentul neplăcut a avut loc dimineața, chiar de Ziua Națională a României. Șoferul a constata că geamul din spate al autocarului a fost spart cu pietre, în timp ce mașina staționa în fața unui obiectiv turistic. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma incidentului, pentru că pasagerii se aflau în vizită la un muzeu.

Autocarul înmatriculat în judeţul Vâlcea a fost lovit de o piatră pe un bulevard din Budapesta. Pasageri erau 48 de persoane, dintre care 43 de copii şi 5 însoţitori, care au plecat în excursie cu autocarul, de Ziua Națională a României, potrivit antena3.ro.

Autocarul a oprit într-o parcare din faţa unui muzeu din Budapesta, iar grupul de români a intrat în interior. La întoarcere, şoferul a observat că luneta fusese spartă cu o piatră.

Sursă: Libertatea

Te-ar mai putea interesa

Loading...

10 COMENTARII

  1. si aici m-au recunoscut ungurii,de altfel cu mutra mea de bidon turtit….se pare ca ungurilor nu le plac bidoanele turite!!!

  2. ivo drago , daca tatucu meu este Zoli de la congelator si mamuca de pe malul Prutului, amu eu ce sunt , ungur, bozgor sau ceangau ???

  3. vezi ivo drago, am uitat sa-ti spun ca-n timpul liber sunt piranda lui dr. showman , adica ,, El ,, showman este mentorul, terapeutul meu ! @@@

  4. …si inca ceva ivo drago,alea doua litere pe care mi le insusesc cu drag inaintea numelui meu,adica dr.,inseamna dobitoc retardat,si sunt mandru de ele,mai semnez si cu numele invatatorului meu,adica alupigus,numai cand sunt in fibrilatie si nu-mi da nimeni sa gus alup.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.