De 1 Aprilie, premierul Ungureanu a făcut prima remaniere. Patriarhul Daniel este noul ministru al Apărării! Cu această ocazie a fost avansat în grad!

0
220

Remanierea guvernamentală din mers anunțată de Mihai Răzvan Ungureanu, făcută la cererea expresă a lui Traian Băsescu, adevăratul șef al Guvernului, continuă să ofere surprize. Astăzi, la conducerea Ministerului Apărării, a fost numit Mult Prea-Fericitul Patriarh Daniel, care odată cu funcţia primită a fost ridicat la gradul de general-colonel.

Primul ministru Ungureanu a ţinut să precizeze în timpul conferinţei ministeriale: „Suntem încă în curs de schimbări guvernamentale esenţiale. Numirea generalului-colonel Daniel Ciubotea în funcţia de ministru al Apărării se încadrează în politica noastră de măsuri anticriză. Pe parcursul a trei ani, de acum înainte, vom coborî suma de bani alocată apărării cu aproximativ 95%. Da, aţi auzit bine 95%! Sunt foarte mulţumit că nu vom mai cheltui bani pentru achiziţionarea de avioane performante de luptă, rachete de toate felurile precum şi artilerie de orice calibru. Nevoile Apărării vor putea fi onorate exemplar de noul ministru, generalul-colonel Daniel Ciubotea, folosind metodele bisericii verificate de-a lungul secolelor.”

Proaspătul ministru, Patriarhul Daniel, a ţinut să precizeze, pentru audienţa de oameni politici, ziarişti şi observatori, următoarele: „A sosit timpul ca ţara să nu mai cheltuiască bani pentru cumpărarea de tehnică de luptă de pe piaţa internaţională a armatorilor. Biserica noastră luptă de secole împotriva răului, iar de acum metodele noastre vor fi folosite la scară naţională. Au funcţionat până acum şi vor funcţiona şi în continuare.

Am dat deja dispoziţie de retragere a trupelor de grăniceri şi de vindere a tehnicii de luptă costisitoare. Un număr de o mie de preoţi vor boteza graniţele cu aghiasmă. Şi în locul sentinelelor vom construi cruci cu trupul răstignit al Domnului Hristos, de-a lungul întregii frontiere, astfel că duşmanii nu vor cuteza niciodată să ne calce teritoriul.

Proiectul este extensiv, vă vom ţine la curent cu deciziile luate. Iar sumele de bani economisite vor putea fi alocate pentru Catedrala Mântuirii Neamului şi pentru construirea de biserici noi. Deşi mergem la sigur, ca o măsură de precauţie am decis ca toţi oamenii bisericii să facă antrenamente cu arma în mână, şi toţi angajaţii armatei să învețe să mânuiască Crucea. Doamne ajută!” (sursa: trombon.ro)

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.