DAU O MÂNĂ DE AJUTOR – Societatea Vital se implică în acțiunile de deszăpezire din Baia Mare

2
466

Prima ninsoare în Baia Mare a venit cu însemnate cantități de zăpadă într-un timp foarte scurt. Copiii s-au bucurat, iar adulții și-au adus aminte cu nostalgie de iernile frumoase din copilărie, însă, din păcate, orașul a rămas blocat sub nămeți. 

 

În aceste condiții, S.C VITAL S.A a dat o mână de ajutor și a realizat deszăpezirea în unele zone ale orașului cu toate utilajele disponiblie pentru acest fel de lucrări.

Având în vedere că aceste condiții meteo pot afecta inclusiv buna funcționare a sistemelor publice de apă și canalizare, facem un apel la cetățenii orașului ca în măsura în care sesizează apariția unor probleme în funcționarea sistemelor noastre să apeleze cu încredere la Dispeceratul societății la numerele de telefon: 0362 401052* 3,  0372 753660 0262 212550, 0262 215150* 1* 2.

În aceeași măsură, dacă condițiile meteo vor rămâne nefavorabile, vom interveni și în următoarele zile la degajarea apelor către gurile de scurgere.

Informații furnizate de SC Vital SA

Te-ar mai putea interesa

Loading...

2 COMENTARII

  1. O mana de ajutor?Putin,foarte putin,dar cealalta mana unde era?Vitalul ar trebui sa scada taxa de canalizare care costa cat apa,nu e prea mult?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.