DAR DIN SUFLET – Polițiștii de frontieră maramureșeni din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor din România „Diamantul”, ucenicii Moșului

0
1349

DAR DIN SUFLET În pragul sărbătorilor de iarnă, polițiștii de frontieră maramureșeni din cadrul Sindicatului Național al Polițiștilor din România „Diamantul” și-au îndreptat atenția către familiile nevoiașe din Poienile de Sub Munte.

DAR DIN SUFLET Aceștia au dat dovadă de un gest de umanitate și au donat toate cadourile primite de la sindicat către 25 de copii cu o situație precară.

Astfel, polițiștii de frontieră le-au oferit celor mici un zâmbet și speranța unor sărbători de iarnă mai liniștite.

Acțiunea a avut loc pentru prima dată, dar președintele Sindicatului Național al Polițiștilor din România „Diamantul”, filiala Maramureș, și implicit vicepreședinte SPR „Diamantul” la nivel național, Ion Tomoiagă, a mai organizat astfel de acțiuni umanitare și în anii precedenți.

„Pentru acești micuți Moș Nicolae vine mâine seară deoarece ei sărbătoresc după alt calendar.

Ne bucură că am putut să le facem o bucurie și să îi vedem zâmbind. Toți membrii Sindicatului au decis donarea cadourilor primite prin sindicat pentru copiii nevoiași. Le mulțumesc tuturor membrilor de sindicat și vicepreședintelui Emilian Bordean precum și domnului Ioan Radu Coman.

Vă mulțumesc și vouă, celor de la ActualMM.ro, pentru că ați fost astăzi alături de noi”, a spus Ion Tomoiagă.

Acțiunea umanitară a fost denumită generic „Din suflet pentru voi”, iar cei mici au primit dulciuri și alimente.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.