Dan Mihalache a înjurat o jurnalistă cu care este prieten de 15 ani!

0
165

Consilierul lui Crin Antonescu si secretarul general adjunct al Guvernului, Dan Mihalache, fost deputat de Maramureș, a avut un raspuns surprinzător, atunci cand o jurnalista l-a intrebat daca presedintele interimar isi va da demisia: „ia mai du-te si tu in ma-ta”.
„Am intrebat daca Antonescu isi da demisia sau nu. Am primit urmatorul raspuns. Il redau exact: ”Ia mai du-te si tu in ma-ta daca ai curiozitati din astea… Uita numarul meu de telefon”, scrie Sorina Matei pe blogul personal.

„Numarul l-am uitat. L-am asigurat ca o voi face. Este vorba despre Dan Mihalache, consilier al lui Crin Antonescu, secretar general adjunct al Guvernului, om care se ocupa de imaginea si comunicarea PNL. Eu pot accepta multe, dar injuraturile de mama, indiferent de la cine vin, nu pot sa le accept. Atat”, a completat jurnalista.

Dan Mihalache a confirmat, pentru Adevarul, incidentul, insa a precizat ca a fost vorba de o discutie privata.

„Nu vreau sa fac publica o conversatie privata pe Messenger. Daca Sorina Matei a simtit nevoia sa o faca publica, este optiunea ei. Oricum, nu era o discutie intre un om politic si un ziarist, ci dintre doi prieteni care se stiu de vreo 15 ani de zile. Ca sa fim corecti, Sorina Matei a intrebat: cand isi da ala demisia. Raspunsul meu il mentin, e valid”, a comentat liberalul.

In replica, Sorina Matei a subliniat ca „intr-adevar, ne stim de multa vreme, dar nu a fost o discutie privata, l-am intrebat in calitate de ziarist”.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.