DACĂ VREI SĂ ATRAGI BINELE – Ce să nu faci de Anul Nou

0
280
foto http://www.hotelarticus.ro/

DACĂ VREI SĂ ATRAGI BINELE În timp ce majoritatea tradițiilor vorbesc despre ce ar trebui să faci de Anul Nou pentru ca următoarele 12 luni să fie rodnice, pline de noroc și sănătate, noi vă prezentăm o listă cu ce nu trebuie să faci dacă vrei să atragi forțele binelui, conform Click pentru femei.

Nu trebuie să porți haine uzate de Anul Nou

Se crede că de Revelion trebuie să fii îmbrăcată în straie noi, pentru ca în anul următor să te reînoiești din toate punctele de vedere.

Loading...

Adică să schimbi norocul. Se pare că hainele vechi împiedică ghinionul să plece, deci, nu uita să îți cumperi o piesă vestimentară simpatică pentru noaptea dintre ani.

Nu lăsa femeile să îți treacă primele pragul casei

Pentru ca anul să fie unul prosper, trebuie să ai grijă ca persoana care îți trece prima pragul casei după ora 12 noaptea să nu fie de sex feminin.

Nu dormi în noaptea de Anul Nou

În noaptea de Revelion este absolut interzis să dormi.

Cel care se lasă ispitit de căldura plăpumioarei va fi somnoros tot anul: Deci, înarmează-te cu multă cafea și chef de distracție și fă tot ce trebuie pentru a sta treaz până în zori.

Evită cheltuielile

Chiar dacă au mai rămas ceva cumpărături de făcut pe ultima sută de metri, evită să scoți bani din buzunar în noaptea de Anul Nou.

Mai mult, pentru ca anul să fie prosper, nu ai voie nici să împrumuți pe alții cu bani și nici măcar să duci gunoiul.

Nu ieși din casă fără boabe de grâu în buzunar

Dacă vrei să ai parte de un an îmbelșugat, este musai să ai în buzunar câteva boabe de grâu sau de orez, mai ales când ieși din casă.

Însă nu trebuie să ții aceste boabe pentru tine, ci le vei arunca în casa celui pe care îl vizitezi în prima zi din an, cu urarea „Sănătatea Noului și la anul cu sănătate!”.

Nu ține ușa închisă

Dacă vrei să schimbi norocul, nu uita să ții ușa larg deschisă în noaptea dintre ani.

În acest fel, anul vechi poate să plece, cu tot cu ghinionul lui, iar Noul An va intra, cu toate surprizele plăcute pe care ți le-a pregătit.

Nu plânge

Oricât de emoționată, nervoasă sau supărată ai fi în această seară, evită să verși lacrimi. Tradiția spune că cei care vor plânge în această seară, vor avea parte de un an greu.

sursa

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here