CURS RUTIER – Peste 300 de copii la acţiunea ,,Verde la educaţie pentru circulaţie”

0
204

CURS RUTIER Peste 300 de copii însoţiţi de părinţi au participat sâmbătă, 24 septembrie, la un curs de educație rutieră, susținut de poliţişti în toate parcările a unor centre comerciale de pe raza judeţului.

CURS RUTIER Sâmbătă, 24 septembrie, la nivel național, Poliția Română a organizat cea de-a patra ediție a campaniei de educație rutieră „Verde la educație pentru circulație”.

Copiii, cu vârste între 4 și 10 ani, au fost invitați să participe la o lecţie interactivă de circulaţie rutieră pentru a învăța de la polițiști cum pot deveni pietoni exemplari.

La nivelul judeţului Maramureş au fost organizate şase astfel de activităţi. Acestea s-au derulat în Baia Mare şi Sighetu Marmaţiei, Sprie şi Târgu Lăpuş.

Poliţişti rutieri şi cei din cadrul Compartimentului de Analiză şi Prevenire a Criminalităţii au participat la evenimente şi au organizat activităţi interactive cu copiii.

Cei mici au aflat de la polițiști toate informaţiile despre semnele de circulaţie, ce înseamnă fiecare şi cât de important este ca toţi participanţii la trafic să respecte aceste semne pe drumul către școală, locul de joacă sau către casă.

În cadrul activităților desfășurate au fost organizate orășele miniaturale, unde copiii au aplicat cele învățate de la polițiști, pentru a demonstra că pot deveni pietoni responsabili.

Cei mai tineri participanţi la trafic au fost răsplătiți cu premii și cu materiale informative privind regulile de circulație.

CIteşte şi PROTEST- Asistenții persoanelor cu handicap și-au cerut salariile în stradă

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.