CURĂȚENIA DE DUPĂ FURTUNĂ – La inițiativa primarului Cherecheș, mai multe persoane asistate social au luat parte la acțiuni de curățenie în Baia Mare

0
952

CURĂȚENIA DE DUPĂ FURTUNĂ  Fără îndoială, mezociclonul de duminică, 17 septembrie, a făcut ravagii și în municipiul Baia Mare. Furtuna a lăsat orașul cu numeroase pagube dar și cu o mizerie de nedescris. Astfel, pentru o curățenie și o revenire a orașului cât mai scurtă, a fost nevoie de o mână de ajutor în plus la acțiune.

Loading...

La inițiativa primarului Cătălin Cherecheș, beneficiarii venitului minim garantat au fost și ei implicați în activitățile de curățenie. Așadar, începând de luni dimineața, persoanele care trebuie să presteze muncă în folosul comunității, supravegheate de către cei de la Serviciul Public Ambient Urban, au început o amplă acțiune de curățenie în mai multe zone ale orașului.

Astăzi, acestia au ajuns, dis de dimineață, în Parcul Municipal Regina Maria, pentru a strânge crengile și frunzele căzute pe aleile parcului și în zonele de joacă destinate copiilor. Aceste acțiuni vor continua și în zilele următoare, până când toate zonele afectate de furtună vor fi curățate.

ActualMM

Sursă foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here