CUPA RIVULUS DOMINARUM LA ORIENTARE – Șapte locuri pe podium pentru tinerii sportivi de la CSS Baia Sprie

0
110

CUPA RIVULUS DOMINARUM LA ORIENTARE  Concursul “Cupa Rivulus Dominarum ed a VI-a INDOOR etapa a II-a” desfasurat la sfarsitul acestei saptamani aduce sportivilor sectiei de orientare de la CSS Baia Sprie, 5 locuri I si cate un loc II si III.

Concursul organizat de CS Maratin Rivulus Dominarum in parteneriat cu FRO, AJO MM, DJST Maramures, PRIMARIA Baia Mare, Colegiul Tehnic C D Nenitescu Baia Mare avand ca sponsor SC KST Vervoer SRL, s-a desfasurat in data de 17 martie 2018 in sala Colegiului Tehnic C D Nenitescu din Baia Mare.

Au avut loc doua etape: prima tip labirint cu sistem eliminatoriu, iar a doua a constat dintr-un concurs super sprint sala, rezultatele cumulanduse si stabilindu-se castigatorii pe categorii de varsta.

Etapa a doua a constat dintr-un concurs super sprint sala, unde timpul realizat de fiecare participant s-a cumulat cu rezultatul din etapa de labirint si s-a facut un clasament  pe categorii de varsta si sex. Categoriile de participantii, au fost: MF 10,12,14,16,18,21,35+ si open.

 

Rezultatele obtinute de sportivii clubului nostru sunt urmatoarele:

Locul I – MAJOR GABRILE M18

Locul I- BOUER RICHARD M14

Locul I – POP LUCIAN M12

Locul I – PETRUS MIHAELA F12

Locul I – CSIMBOR ALEXANDRA F14

Locul II – UVEGHES DENISA F18

Locul III – SORICI MARA F12

Sportivii sunt legitimate la sectia de orientare a Clubului Sportiv Scolar Baia Sprie si sunt anrenati de prof.antrenor  Laza Ileana, director prof. Toma Andreea.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.