CUPA MINERUL 2016 – Echipa XEXA campioana competiției de fotbal în sală organizate în Baia Mare

0
708
În perioada 27 – 29 decembrie, Baia Mare a găzduit în Sala Polivalentă Lascăr Pană, Cupa Minerul 2016, o competiție dedicată fotbalului în sală. 18 echipe s-au înscris la competiție, dar după trei zile de partide care mai de care, Xexa a fost încoronată campioană.

CUPA MINERUL 2016 Pe lângă premiile pe care le-au primit primele trei echipe clasate în top, au fost acordate și premii individuale. Golgheterul turneului a fost băimăreanul Cristi Bud, care a jucat pentru echipa Xexa și a înscris nu mai puțin de 11 goluri. Cel mai bun portar a fost desemnat din rândul echipei Minerul, Vlad Ghețe, în timp ce colegul spu Dan Nistor, a fost desemnat cel mai bun jucător.
 
Xexa a avut în componență jucători binecunoscuți cum ar fi Claudiu Bumba, Ciprian Duruș, Cristi Bud și a învins FC Kiss, cu care s-a jucat finala, cu 3 la 1. La FC Kiss au evoluat Ciprian Danciu, Petrică Negrea, Florin Mureșan, Tudor Balmoș.
Loading...

 

Finalul turneului a avut loc la un local din Baia Mare unde toți cei implicați în Cupa Minerul 2016 au avut ocazia de a sărbători frumosul eveniment sportiv care s-a desfășurat în orașul nostru în ultimele trei zile. 
ActualMM

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here