CUM VA FI VREMEA PÂNĂ ÎN 24 SEPTEMBRIE – Ploi, dar și zile călduroase în următoarele două săptămâni

0
320
foto https://ripost.hu

CUM VA FI VREMEA PÂNĂ ÎN 24 SEPTEMBRIE Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a anunțat că vremea va continua să rămână, în general, caldă în perioada următoare, însă meteorologii estimează și intervale cu averse în majoritatea regiunilor, în special în 12 septembrie, respectiv din 17 septembrie, aproape în fiecare zi până pe 24 septembrie.

În Banat, vremea va fi călduroasă, cu o medie a temperaturilor maxime de 32-33 de grade.

Loading...

În următoarele două zile valorile termice vor fi în scădere, iar între 14 și 17 septembrie se va încălzi din nou, media maximelor termice urmând să atingă 29 de grade.

În prima jumătate a celei de-a doua săptămâni, vremea va intra din nou într-un proces de răcire, astfel că maximele diurne vor fi, în medie, în jurul a 22 de grade. În ultimele zile de prognoză se va încălzi ușor și treptat.

Temperaturile minime vor fi în jurul a 18 grade în primele zile ale prognozei, apoi vor scădea și se vor apropia de 10 grade.

Urmează o nouă încălzire, treptată, până în dimineața de 17 septembrie, apoi o răcorire, astfel că în ultimele zile de prognoză vor fi temperaturi minime care, în medie, nu vor mai depăși 12 grade.

Vor fi averse pe parcursul zilei de 12 septembrie și din nou, aproape în fiecare zi, din data de 17 septembrie.

În Crișana, în zilele de 12 și de 13 septembrie valorile maxime diurne vor fi de 22-23 de grade.

Între 14 și 17 septembrie va reveni vremea caldă, cu temperaturi maxime care se vor situa între 24 și 28 de grade, ca medie regională.

În prima jumătate a celei de-a doua săptămâni, vremea va intra din nou într-un proces de răcire, astfel că maximele diurne vor fi, în medie, de 20- 22 de grade. În ultimele zile de prognoză se va încălzi ușor și treptat.

Temperaturile minime vor fi plăcute la începutul intervalului, când media lor va fi de 16-17 grade, apoi vor scădea, iar pe data de 14 septembrie media pe întreaga regiune va fi de 10 grade.

Până la începutul celei de-a doua săptămâni se va încălzi cu aproximativ patru grade, după care media valorilor termice nocturne va avea valori între 10 și 13 grade.

Vor fi averse în data de 11 septembrie noaptea, pe parcursul zilei de 12 septembrie și temporar după data de 16 septembrie.

În zona Maramureșului, valorile termice diurne vor scădea de la o medie de 31 de grade în prima zi, până la aproximativ 20 de grade în data de 13 septembrie.

În următoarele patru zile se va încălzi, după care se va răci din nou, astfel că, în jurul datei de 21 septembrie, media maximelor va fi de 20 de grade. În ultimele zile de prognoză se va încălzi ușor și treptat.

Media temperaturilor minime va urca până la 15 grade, în 12 septembrie dimineața, iar ulterior va scădea și va atinge 9 grade în data de 14 septembrie. Temperaturile nocturne vor crește din nou și vor atinge, în medie, 13 grade, în data de 17 septembrie.

În cea de-a doua săptămână de prognoză trendul general al temperaturilor minime va fi de scădere, de la o medie de 11 grade în prima zi, la 9-10 grade, în ultimele zile.

Probabilitatea pentru averse va fi mai ridicată în jurul datei de 12 septembrie și, din nou, după data de 16 septembrie.

Cum va fi vremea în celelalte zone ale ţării AICI

foto

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.