AcasăslolvaciaCULINAR - Cum faci cea mai bună supă de pui?

CULINAR – Cum faci cea mai bună supă de pui?

spot_img

DISTRIBUIȚI

Culinar. Cu certitudine fiecare dintre doamnele și domnișoarele care stăpânesc secretele bucătăriei au o rețetă proprie pentru fiecare preparat gustos cu care îi surprind pe cei dragi. Printre cele mai apreciate supe pe care le gătim familiei, fie că este vorba de masa de duminică ori de momente în care suntem bolnavi sau ne simțim slăbiți, este supa de pui. Acest preparat este excelent și este considerat unul dintre cele mai bune remedii naturale în lupta cu răceala. Mai mult, există studii științifice care au demonstrat că supa de găină conține un compus denumit carnozină, care întărește sistemul imunitat și ajută organismul să lupte cu răceala încă din primul stadiu al bolii.
Aceasta poate fi făcută fie cu găluște, fie cu fidea, preferabil de casă, dar cu certitudine este una dintre supele agreate de toți membri familiei. Pentru a obține o supă de pui delicioasă este important să folosim carne cât mai naturală, neinjectată, pe care o punem la fiert în apă cu sare. Un alt secret pentru o supă de pui gustoasă este să fierbem în ea multe legume, de la morcovi, pătrunjel și păstârnac, la gulie și țelină, atât rădăcină cât și verdeață. Un plus de aromă oferă și ceapa, usturoiul și o bucată de ardei gras pe care le putem fierbe alături de celelalte legume. Pentru un gust mai intens, în supă se pot pune la fiert și câteva fire de tarhon. Asezonată doar cu sare și piper, fără nocivele preparate tip vegeta, supa de pui în care au fiert doar carne și legume de calitate, la care adăugăm la final găluște de griș sau fidea, este cu siguranță demnă de orice masă în familie. La final, pentru un plus de gust, vitamine și prospețime, putem presăra peste supa pusă în farfurie, pătrunjel verde tocat mărunt.
Sursă foto, aici.
loading...

DISTRIBUIȚI

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.










TE-AR MAI PUTEA INTERESA