CU ŢIGĂRILE ÎN BAGAJELE PERSONALE – Contrabandiste din Bistriţa Năsăud, depistate de poliţiştii de frontieră la Săliştea de Sus

0
223

Polițiștii de frontieră din cadrul ITPF Sighetu Marmației au depistat într-un autoturism oprit în trafic, pentru control, în bagajele personale ale unor femei aproximativ 350 pachete țigări.

În 6 martie, în jurul orei 14.00, polițiști de frontieră din cadrul Sectorului PF Vișeu de Sus au declanșat o acțiune pe linia combaterii contrabandei cu țigări în zona de responsabilitate.

Loading...

Pe timpul acțiunii, un echipaj mobil al poliției de frontieră a depistat, în trafic, pe raza localității Săliștea de Sus, un autoturism marca Audi A4, condus de Veronica M., de 63 de ani.

În maşină se afla în calitate de pasager Susana V. , de 19 ani. Ambele domiciliate pe raza judeţului Bistrița-Năsăud.

Polițiștii de frontieră au descoperit, în bagajele personale ale celor două persoane, mai multe pachete cu țigări. Acestea nu au putut prezenta niciun document de proveniență.

Persoanele în cauză, împreună cu autoturismul au fost duse la sediul instituției în vederea continuării cercetărilor.

În urma inventarierii țigărilor descoperite a rezultat cantitatea de 349 de pachete cu țigări de proveniență ucraineană, în valoare de 4.100 lei.

Țigările au fost ridicate în vederea confiscării, polițiștii de frontieră efectuând cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă, la final urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

De asemenea, autoturismul în valoare de 14.000 lei, folosit la transportul țigărilor a fost indisponibilizat în vederea continuării cercetărilor.

Informaţii furnizate de ITPF Sighetu Marmaţiei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.