CU SUSȚINEREA DEPUTATULUI VIORICA CHERECHEȘ – Atelier de fotografie dedicat tinerilor în Baia Mare, în perioada 19-20 august

1
224

CU SUSȚINEREA DEPUTATULUI VIORICA CHERECHEȘ    Municipiul Baia Mare va fi gazda unui atelier de fotografie în zilele ce urmează. Mai mulți voluntari din Baia Mare, cu susținerea deputatului de Maramureș Viorica Cherecheș, vor organiza în perioada 19-20 august un atelier de fotografie dedicat tinerilor.

Loading...

Atelierul, numit „Fotografia Outdoor”, va fi susținut de către artistul vizual Andra Roman. Tinerii cu vârstele cuprinse între 14 și 25 de ani sunt așteptați să se înscrie, în limita locurilor disponibile, la cursurile de teorie și practică din cadrul atelierului.

SUS

Înscrierile se vor putea face până în data de 17 august 2017 (vezi AICI formularul) iar condiția de participare este ca doritorii să dețină un aparat de fotografiat funcțional.

 

ActualMM

Sursă foto: Facebook

1 COMENTARIU

  1. Fara a fi carcotas, nu inteleg in ce consta aceasta „sustinere”. Daca consta doar in asocierea numelui si functiei, atunci beneficiarul sustinerii e de fapt sustinatoarea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.