CU ŞI PENTRU ELEVI – Asociaţia Elevilor din Maramureş îşi intră în rol

0
192

CU ŞI PENTRU ELEVI Marţi, 17 ianuarie, începând cu ora 12.00,  va avea loc conferința de lansare a Asociației Elevilor din Maramureș. Prin această activitate, asociația își intră în rol în mod oficial.

CU ŞI PENTRU ELEVI Obiectivul principal al asociaţiei este de a reprezenta interesele elevilor din județul Maramureș și de a-i asigura că drepturile şi libertățile lor sunt respectate.

Pe lângă acestea, membrii asociaţiei îşi doresc să contribui la progresul elevilor atât în plan personal, cât și academic, prin diverse activități non-formale.

Asociația este organizată pe patru departamente: Reprezentare, Activități Academice, Marketing și Resurse Umane.

Fiecare elev care dorește să se alăture echipei este liber să își aleagă departamentul în care dorește să se implice. Cu ocazia conferinței, va fi lansată o perioadă de recrutări.

Informațiile privind aceasta vor fi prezentate în ziua conferinței.

La conferință vor participa inspector Ana Moldovan, Dan Carpov, Adrian Dan Pop,consilier al prefectului județului Maramureș, Anda Mețac – președintele Consiliului Județean al Elevilor Maramureș, Diana Sabo – președintele Asociației DEIS, Daniel Orza – preşedintele Federaţiei Organizaţiilor Non-guvernamentale de Tineret Maramureş.

Vor fi prezenți reprezentanți ai mai multor licee din județ.

Conferința este realizată în parteneriat cu Consiliul Județean al Elevilor Maramureș.

sursa info

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.