CU OCHII SPRE CER – Evenimente aviatice în Maramureş şi lansare inedită de… carte!

0
185

Sfîrşitul de săptămînă va marca, pentru Maramureş, două evenimente aviatice şi o lansare de carte inedită, în premieră națională.

Sîmbătă, 01 septembrie 2012, de la orele 14.00, va avea loc, la Onceşti, un miting aviatic cu participarea a peste 10 aeronave din ţară. Evenimentul, organizat de Aeroportul Baia Mare, Asociaţia Valea Verde, Primăria Onceşti, Rotary Club Sighet și Primăria Copalnic Mănăștur, urmăreşte promovarea aviaţiei şi a zborurilor de agrement în Maramureş, dar şi conştientizarea faptului că în judeţ ar trebui să se amenajeze cîteva aerodromuri cu piste înierbate, care pot constitui un alt „motor” de promovare turistică pentru Maramureş. Aeronavele participante vor veni din Timişoara, Suceava, Oradea, Bistriţa, Tîrgu Mureş, Cluj.

În cadrul evenimentului aviatic se va lansa şi cartea „Oameni, fapte, zboruri”, autor Mihai Pătraşcu, directorul Aeroportului Baia Mare, apărută la Editura Valea Verde din Sighetu Marmaţiei.

Sîmbătă aeronavele se vor întoarce la Baia Mare, iar duminică, 02 septembrie 2012, de la orele 10.00, vor zbura în formaţie în frunte cu dl Dinu Boier, sufletul aviaţiei din Ţara Lăpuşului, spre un alt loc care promovează aviaţia în Maramureş de mai mulţi ani, la Copalnic, unde se sărbătoresc Zilele Copalnicului, ediția a IX-0.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.