CU DOUĂ SPECTACOLE – Ateneul Copiilor revine în Baia Mare

0
70

În 29 martie Ateneul Copiilor din Cluj-Napoca revine în Baia Mare cu două spectacole – teatru pentru copii: „Dl Goe” și „Dumbrava Minunata” unul pentru adulți „Coana Chirița”.


Ateneul Copiilor a mai susținut cu succes în Baia Mare „Poveste de iarnă”, în 6 decembrie 2017. Trei serii de spectacole la care au fost prezenți peste 2700 de copii alături de cadre didactice sau părinți. A fost o atmosferă interactivă, muzicală, atât copii cât și adulții au fost foarte încântați.

Loading...

Joi, 29 martie, pe scena Sălii Sporturilor „Lascăr Pană” din Baia Mare vor avea loc trei spectacole de excepție.

Dimineața cei mici se pot bucura de două spectacole muzicale. De la ora 9:30 cei mici se întâlnesc cu personajele lui Mihail Sadoveanu, din „Dumbrava Minunată”.

Lizuca și Patrocle, Zâna închipuirii și Regele Broaștelor o să prindă viață, cu farmec și umor sub interpretarea echipei talentate de actori. Spectacolul se adresează copiilor între 4 și 14 ani.

Cel de-al doilea spectacol, de la ora 11:00, „Dl Goe” aduce la viață ironia specifică schițelor lui I.L. Caragiale, comicul de situație, personajele nemuritoare, într-un spectacol de comedie adresat copiilor între 6-14 ani.

Seara, de la ora 18.30, adulții și părinții sunt invitați la „Coana Chirița”, o satiră la adresa moralei și moravurilor societății românești, este o dovadă a faptului că istoria se repetă, că anumite personaje din viața publică au caracteristici comune.

Chiriţa, Bârzoi, Guliţă, Luluţa, Safta, Domnul Șarl aduc cu mult umor în fața spectatorilor, situații care se petrec și azi, la fel ca și acum 150 ani, situatii generate de parvenitism, incompetență, arivism.

Piese adaptate de Izabela Oancea
Regia artistică: Izabela Oancea
Muzică: Sorin Oancea
Artiști: Izabela Oancea, Georgiana Sion, Mihai Păun, Luminița Vologa, Mihail Anton
Manager proiect: Sandu Iulian Ioan – regizor Opera Română Cluj

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.