CS MINAUR – Două transferuri la echipa de băieți

0
353
CS MINAUR În sala de conferințe a Sălii Polivalente “Lascăr Pană” a avut loc vineri, 7 octombrie, o conferință de presă organizată de Clubul Sportiv Minaur.
CS MINAUR Principalele subiecte au fost noutățile din cadrul clubului, dar și două transferuri realizate la echipa de handbal masculin.

La echipa de handbal masculin au fost transferați frații Răzvan și Alexandru Farcaș de la CSM Ploiești.

“Mă bucur că am reușit să îi cooptăm în echipă pe cei doi jucători, deoarece purtăm negocieri cu ei de ceva vreme.

Răzvan joacă pe postul de pivot, iar Alexandru este un jucător polivalent, care ne va ajuta foarte mult pe faza de atac. Sper să se integreze rapid în echipă, iar la meciul din deplasare cu CSM Oradea să înțeleagă deja principiile tactice ale echipei.” a spus antrenorul echipei de handbal masculin, Raul Fotonea.

La juniori, Alexandru și Răzvan au evoluat pentru echipele CSS Bacău și ROM CRI Brașov, cu ultima câștigând două titluri naționale la juniori I.

La seniori, cei doi frați au evoluat în Liga Națională pentru SCM ROM CRI Brașov, după care s-au transferat la CSM Oradea, unde au evoluat cinci ani. În sezonul 2015/2016, Alexandru și Răzvan au evoluat în Liga Națională pentru CSM Ploiești.

De asemenea, Alexandru și Răzvan au făcut parte din echipele naționale de juniori, cadeți și tineret.

“Ne bucurăm că am ajuns la Minaur, un club de tradiție în handbalul românesc, care întotdeauna și-a propus obiective mari.

Sperăm că la finalul campionatului să ne îndeplinim obiectivul, adică promovarea în Liga Națională. Sunt câteva echipe bune în Seria B, dar sperăm că nu ne vor pune probleme” a spus Răzvan Farcaș.

sursa info

sursa foto

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.