CRUZIME FĂRĂ MARGINI ÎN BISTRIȚA – Cățel torturat și cu săgeți înfipte în cap și piept. Veterinarii au reușit să-i salveze viața

0
352

CRUZIME FĂRĂ MARGINI ÎN BISTRIȚA  Viața unui cățeluș atârnă de un fir de ață după ce niște persoane l-au torturat fără niciun pic de milă. Acesta a ajuns la adăpostul public din Bistrița împușcat în cap și în plămâni. Imaginile sunt șocante.

Un biet animal a fost torturat în adevăratul sens al cuvântului, însă autorii nu se cunosc deocamdată. O voluntară din cadrul adăpostului pentru căței din Bistrița a povestit scenele dureroase pe care le-a văzut ieri. Medicul veterinar Toni Varga a adus la adăpost un câine împușcat cu săgeți în cap și în plămâni. Acesta l-a operat în cabinetul său, însă încă există riscul ca plămânul afectat să se infecteze.

Maria Urs, voluntara care a luat legătura cu redacția noastră, a luat cățelul și l-a dus la o prietenă care va avea grijă de el până când acesta se va pune pe picioare. Deocamdată, mănâncă și bea apă, însă riscul de infecție există.

Maria a făcut public cazul și a declarat pentru Bistrițeanul.ro că a fost găsită o familie adoptivă după ce a postat pe Facebook un mesaj însoțit de fotografii:

Bistrița, România. Acest câine tocmai a fost împușcat in cap pentru distracție. A fost găsit si transportat imediat la un cabinet veterinar. Încă e prea devreme sa știm daca va supraviețui unei asemenea atrocități.”

Adăpostul din Bistrița colaborează cu asociații din Germania, astfel încât o familie de nemți îl așteaptă pe cățel acolo după ce starea lui va fi stabilă. Acum, rămâne de văzut dacă persoanele care și-au bătut joc de el vor fi găsite și trase la răspundere.

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.