CRIME: Procurorii au trimis in judecata trei criminali! Unul si-a omorat sotia, altul mama iar altul amicul de pahar

0
214

Si-a omorat sotia

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului LAURAN MIRCEA GHEORGHE, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt:

În perioada 27-28 august 2014, în timp ce se aflau în locuinţa comună, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict conjugal, inculpatul Lauran Mircea Gheorghe a aplicat multiple lovituri soţiei sale, victima L.C.D., ce au cauzat decesul acesteia. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

VEZI AICI ALTE DETALII.

Si-a omorat mama

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului LĂCĂTUŞ DORIN IOAN, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: În noaptea de 9/10 august 2014, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul Lăcătuş Dorin Ioan a aplicat multiple lovituri mamei sale, victima L.D., cauzându-i leziuni grave, în urma cărora aceasta a decedat. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş.  Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

Si-a omorat amicul de pahar la Sapanta

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au finalizat cercetările şi au dispus trimiterea în judecată a inculpatului IEUDEAN GRIGORE, în stare de arest preventiv, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. În rechizitoriul întocmit, procurorii au reţinut următoarea stare de fapt: În data de 3 septembrie 2014 în timp ce se aflau la o stână situată în apropierea localităţii Săpânţa, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan, inculpatul Ieudean Grigore a aplicat victimei B.V. mai multe lovituri cu un obiect metalic peste întreaga suprafaţă a corpului, cauzând decesul acesteia. Dosarul a fost înaintat, spre competentă soluţionare, Tribunalului Maramureş. Precizăm că această etapă a procesului penal reprezintă, conform Codului de procedură penală, finalizarea anchetei penale şi trimiterea rechizitoriului la instanţă, spre judecare, situaţie care nu poate în nici un fel să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie.

CLICK AICI PENTRU A VEDEA CUM S-A PRODUS CRIMA.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.