CRIMĂ ÎN SATU MARE – Și-a ucis iubita, apoi i-a abandonat cadavrul în fața sediului ISU

0
1060

CRIMĂ ÎN SATU MARE  Un tânăr din Satu Mare, în vârstă de 27 de ani și-a ucis, din gelozie, iubita, o nemțoiacă în vârstă de 45 de ani. În mod incredibil, cadavrul a zăcut cinci zile în portbagajul mașinii până să fie descoperit de polițiști.

În noaptea de 13/14.07.2017, inculpatul Meszaros Zsombor, prin lovituri repetate cu pumnul şi cu un corp dur în zona capului, a omorât-o pe numita L.N.J.- cetăţean german, cu care avea o relaţie apropiată. Infracţiunea de omor a fost săvârşită pe Drumul Careiului din municipiul Satu Mare, în maşina aparţinând persoanei decedate. Ulterior, cadavrul acesteia a fost pus de către inculpatul Meszaros Zsombor în portbagaj iar maşina abandonată sub pasarela care face legătura între străzile Fabricii şi Odoreului din municipiul Satu Mare, loc în care a şi fost găsită de organele de anchetă în seara de 17.07.2017, acestea fiind alertate de dispariţia victimei de către aparţinătorii acesteia.

Din probele administrate a rezultat că mobilul omorului a fost generat de starea de gelozie în care se afla inculpatul Meszaros Zsombor. Prin ordonanţa din 18.07.2017, Parchetul de pe lângă Tribunalul Satu Mare a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Meszaros Zsombor pentru săvârşirea infracţiunii de omor”, se arată în referatul procurorilor sătmăreni.

Potrivit gazetanord-vest.ro, cei doi au petrecut la Timișoara, iar când s-au întors acasă bărbatul a ucis-o. A pus cadavrul în portbagajul mașinii femeii după care a abandonat mașina în parcarea din fața sediului Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU). Mașina a fost adusă în noaptea de joi spre vineri, în juru orei 1:30, și a fost descoperită de polițiști ieri seară. Cu alte cuvinte, cadavrul a zăcut în portbagajul mașinii timp de cinci zile fără ca nimeni să bănuiască ceva.

Când bărbatul a ajuns cu mașina în locul respectiv, a parcat-o, apoi a fugit de la locul faptei, neștiind probabil că la sediul ISU sunt și camere de supraveghere exterioare.

 

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.