CRIMĂ LA BORȘA – Un cioban a torturat o bătrână de 70 de ani, a mutilat-o apoi a lăsat-o să zacă până la moarte. Totul pentru că nu i-ar fi dat bani împrumut

0
2087

CRIMĂ LA BORȘA   Scene inimaginabile în Maramureș. O femeie în vârstă de 71 de ani din Borșa a fost ucisă de un cioban pentru că nu a vrut să-l împrumute cu bani. Se pare că cei doi se cunoșteau. Bărbatul, Iulian C., în vârstă de 47 de ani, ar fi muncit nu cu mult timp în urmă ca zilier pentru femeie.

Beat fiind, într-o seară bărbatul a decis să meargă acasă la femeie și să-i ceară bani împrumut. Potrivit Libertatea.ro, aceasta l-a refuzat. Ca răzbunare, ciobanul a lovit-o puternic pe femeie cu pumnul în zona feței, după care a târât-o într-o  anexă a gospodăriei unde a încercat să o violeze.

Pentru că era atât de beat încât nu a reușit, bărbatul s-a răzbunat provocându-i femeii răni îngrozitoare în zona genitală, provocându-i o hemoragie. După aceea, criminalul a plecat ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Bătrâna a fost găsită după două ore de agonizare chiar de către sora femeii.

„Și ei i-a cerut bani, dar femeia parcă a simțit pericolul. A intrat într-o cameră să caute ceva mărunțiș, dar a fugit și  l-a lăsat acolo, în curte, fără să știe că sora ei își dă ultima suflare în șopron. Ceva mai târziu, când asasinul a plecat, femeia s-a întors acasă și și-a găsit sora moartă într-o anexă a gospodăriei. Dacă nu avea prezență de spirit, acum puteam vorbi de un dublu asasinat. Nu se știe…”, au dezvăluit surse judiciare pentru Libertatea.

Procurorii și polițiștii maramureșeni l-au prins rapid pe ciobanul asasin care, inițial, a spus că băutura i-a luat mințile și nu mai știe ce a făcut. Pus în fața probelor care l-au ”trădat”, criminalul și-a mai nuanțat declarațiile și a recunoscut tot:

„Eram beat, îmi pare rău. Asta e, am făcut-o…”, ar fi spus el în fața anchetatorilor care l-au trimis în judecată pentru trei capete de acuzare: viol, omor calificat și tentativă de tâlhărie.

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.