CRIMĂ ÎNFRICOŞĂTOARE ÎN HUNEDOARA – O tânără de 24 de ani şi-a muşcat şi înjunghiat soacra

0
712

CRIMĂ ÎNFRICOŞĂTOARE O crimă înfricoşătoare s-a petrecut zilele trecute în satul Sibişel, un mic sat din judeţul Hunedoara. O femeie de 52 de ani a fost omorâtă de concubina fiului său, care a măcelărit-o cu cuţitul, scrie Mesagerul Hunedorean.

CRIMĂ ÎNFRICOŞĂTOARE Acuzată de omorârea unui membru al familiei, Ana Maria Bobora, de 24 de ani, a fost reţinută de poliţişti, fiind dusă cu propunere de arestare preventivă la Tribunalul Hunedoara.

Magistraţii au admis propunerea procurorilor şi au dispus arestarea preventivă a tinerei pentru 30 de zile, decizia instanţei nefiind definitivă.

Certurile şi bătăile dintre cele două femei erau mai vechi, culminând cu o încăierare din noaptea de 5 februarie. Beată fiind, Ana Maria Bobora a  muşcat-o pe soacra sa, a lovit-o de mai multe ori cu o bâtă în cap şi a înjunghiat-o în repetate rânduri cu un cuţit în piept.

Din cauza rănilor şi a tăieturilor cu cuţitul, inclusiv un plămân fiindu-i secţionat, femeia a pierdut mult sânge şi a decedat. Crima s-a petrecut în casa victimei, din satul Sibişel, unde cele două locuiau împreună.

Fiul femeii de 52 de ani nu era acasă în noaptea în care s-a petrecut crima, acesta fiind plecat din localitate.

Conform comunicatului transmis de Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, din probele administrate de anchetatori şi a concluziilor medicilor legişti „între plăgile înţepate – tăiate ale hemitoracelui stâng şi membrului superior stâng cu secţionarea plămânului stâng şi deces există o legătură de cauzalitate directă”.

Copilul i-a fost luat de autorităţi

Despre scandalurile şi bătăile din casa unde locuiau cele două femei ştiau şi cei de la Primăria comunei Beriu.

Ana Maria Bobora, mamă a unui copil de patru ani, era văzută mereu beată de oamenii din sat, care susţin că bea câte patru litri de bere pe zi.

După ce au fost sesizate de atmosfera anormală din casa în care locuiau femeile, cei de la Compartimentul de Asistenţă Socială din Primăria comunei Beriu au demarat o anchetă.

Potrivit primarului comunei Beriu, Emil Moise Bîc, autorităţile au decis să o ia pe fetiţa de patru ani din casa celor două femei agresive şi să o dea în plasament la o familie din Toteşti.

Fetiţa a fost dată în plasament din data de 10 ianuarie a acestui an, fapt pentru care, tatăl ei, fiul femeii omorâte, a venit din Marea Britanie, unde se afla de mai mult timp, pentru a-şi da acordul.

Primarul comunei Beriu a mai spus că situaţia financiară a femeii de 52 de ani era una dificilă, drept pentru care autorităţile locale îi vor acorda o sumă de bani pentru cheltuielile de înmormântare.

sursa

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.