CRIMĂ ÎN VASLUI – Fată de 14 ani, violată și strangulată cu șiretul de la pantofi

0
485

CRIMĂ ÎN VASLUI Părinţii copilei, care doar ce împlinise 14 ani, ar fi dorit să o mărite chiar cu ucigaşul. Criminalul şi-a recunoscut fapta.

O copilă de 14 ani, cu un uşor handicap, din satul Drăxeni, comuna Ghergheşti, judeşul Vaslui a fost găsită decedată, într-un şanţ din zona comuna Ivăneşti, satul Valea Cânepii, unde fusese în vizită cu părinţii săi la un individ pe nume Ionuț Ursu, de 20 de ani.

„Polițiștii l-au găsit și pe autorul omorului, care este Ionuț Ursu, care a recunoscut că a ucis-o, ștrangulând-o cu șiretul de la pantofii de sport, cu care fata era încălțată, după care a a runcat-o în boscheții de pe marginea drumului din satul Valea Cânepii.”, a precizat, pentru ziariştii de la site-ul vasluian vremeanoua.ro, primarul comunei Gherghești, Nixon Ibănescum, citat de EVZ.ro.

Încă nu este clarificat pe deplin de ce, la plecare, minora de 14 ani, Maricica, a fost lăsată de proprii părinți în casa lui Ionuț, însă apropiații sunt convinși că, de fapt, așa se pusese la cale măritarea minorei, care avea buletin de numai o lună de zile.

 

Sursă info și foto.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.