CRIMĂ ÎN NEGREȘTI OAȘ – Tânăr de 18 ani, înjunghiat mortal. Criminalul nu își recunoaște fapta

0
3034

CRIMĂ ÎN NEGREȘTI OAȘ  Un tânăr de 18 ani din Călineşti Oaş a fost ucis cu o lovitură de cuţit în oraşul Negreşti Oaş. Potrivit primelor informaţii, Cristian Surd (FOTO), se afla în centrul oraşului Negreşti Oaş, iar la un moment dat a observat că o femeie este agresată de un alt bărbat.

El a intervenit, dar agresorul a scos cuţitul şi i l-a înfipt direct în inimă. Tânărul s-a prăbuşit la pământ şi a murit. În acel moment a intervenit şi un prieten de-al său, dar a fost şi el înjunghiat. Pe urmă au intervenit jandarmii, care l-au imobilizat pe criminal, scrie PortalSM.ro.

Cu durere in suflet suntem alaturi de fam.Surd Ioan (Ioan Ghertan) Dumnezeul să-l ierte pe fiul lor Cristian ,care a fost ucis cu sânge rece de un criminal”, a transmis primarul comunei Călinești Oaș, Dinu Birtoc. Cristian Surd era din Călinești Oaș și elev al Colegiului Național “Doamna Stanca”.

Tânărul de 19 ani din Vama, reținut de procurorii sătmăreni pentru 24 de ore pentru uciderea lui Cristian Surd (foto), de 18 ani, şi rănirea unui alt tânăr, nu îşi recunoaşte fapta.

Potrivit procurorilor, el a fost reţinut pe baza mărturiilor celor prezenţi. Se pare că presupusul criminal, Petru Ioan Crişan, ar fi avut o altercaţie cu un grup de tineri, acesta fiind lovit. Ulterior, el ar fi făcut rost de un obiect ascuţit, asemănător cu un cui mare, şi s-a întors la tineri. Apoi s-a năpustit asupra lui Cristian Surd şi i-a înfipt obiectul direct în inimă, iar pe un alt tânăr, de 16 ani, l-a rănit. Cristian Surd a murit în câteva minute, pierzând foarte mult sânge. La fața locului a intervenit imediat un echipaj de jandarmerie care l-a prins pe presupusul criminal.

În ciuda declaraţiilor din dosar, Ioan Petre Crişan susţine că nu el este autorul crimei, însă, cu toate acestea, el a fost reţinut, urmând să fie prezentat, luni, judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Sursă info și foto.

Citește și:

ACTUALIZARE/ACCIDENT ÎN ZONA MEDA – Impact puternic între un Matiz și un Audi pe bd. Decebal. Trei persoane rănite

Te-ar mai putea interesa și:

ACCIDENT GRAV LA URIȘOR – Trei persoane au fost rănite și trei mașini au fost făcute praf

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.