CRIMĂ ÎN HARGHITA – Un adolescent de 15 ani a ucis o bătrână cu 40 de lovituri de cuțit

0
181

CRIMĂ ÎN HARGHITA  Nu o dată, criminali dezlănțuiți dau dovadă de un sadism ieșit din comun. Pare că nu e suficient că, din motive pe care numai mintea lor le fabrică, iau viața unui om nevinovat care a avut ghinionul să le iasă în cale, ci se transformă în fiare care măcelăresc trupul victimei. Asta a făcut un puști de 15 ani care a înfipt cuțitul în corpul unei bătrâne de nu mai puțin de 40 de ori ,până ce lama armei albe a cedat și s-a rupt. Jumătatea cuțitului abandonat de asasin a fost găsită de investigatori în cadavrul femeii ucise!

o femeie în vârstă de 71 de ani a fost măcelărită în propria gospodărie de un puști de numai 15 ani. Asasinul, Levente B., a fost prins de judiciariștii harghiteni și, chiar dacă a încercat să se apere spunând că nu el este cel care i-a luat viața bătrânei într-un mod atât de barbar, acum este la pușcărie pentru omor deosebit de grav. Își așteaptă condamnarea pentru o faptă comisă cu o cruzime ieșită din comun. În urma adolescentului-ucigaș a rămas amintirea unei bătrâne blajine pe care o știa toată suflarea satului, o femeie pe care a măcelărit-o în propria casă, dar și un dosar de omor între copertele căruia sunt probe cutremurătoare, nespuse până acum, ale cumplitului asasinat. După mai bine de 40 de lovituri, cuțitul folosit de puștiul-criminal s-a rupt în două, din prăsele

Inițial, legiștii care au ridicat cadavrul din curtea casei aflată la marginea localității harghitene Merești  – acolo unde s-a stabilit că bătrâna a fost ucisă -, număraseră, la o primă examinare exterioară, vreo 20 de răni adânci de cuțit. Însă, la autopsia cadavrului, specialiștii în medicină legală au realizat care este de fapt adevărata dimensiune a secvențelor de groază care s-au derulat în gospodăria bietei femei. Pe trupul său au fost numărate peste 40 de lovituri grupate mai ales în zona pieptului și a gâtului, dar și în cea a brațelor pentru că, cel mai probabil, bătrâna îngrozită și-a acoperit fața cu palmele în fața atacului mortal. Însă surpriza cea mare a venit atunci când în trupul septuagenarei au găsit lama armei albe folosită de asasin.

Citește continuarea, AICI.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.