CRIMĂ DUBLĂ PE STRADA GĂRII – Detalii șocante despre ce s-a petrecut în seara de dumnică

0
7550

CRIMA DUBLĂ DE PE STRADA GĂRII   Detalii absolut șocante despre ce s-ar fi întâmplat cu doar o zi în urmă în apartamentul de pe strada Gării din oraș au fost scoase la iveală de către niște vecini. Potrivit informațiilor în exclusivitate ale VasileDale.ro, proprietarul apartamentului, un bărbat în vârstă de 51 ani, locuia singur. Era un bun meseriaș, spun vecinii. Aceștia susțin că de ceva vreme a dat în patima alcoolului și a început să aibă un anturaj dubios. Ar fi vorba de persoane fără adăpost, care ar și-ar fi făcut apariția în casa bărbatului.

Vecinii spun că săptămâna trecută joi, proprietarul ar fi venit acasă cu o femeie, tot o persoană fără adăpost. De atunci ar mai fi venit și alte persoane fără adăpost în apartamentul respectiv.

Aceeași vecini povestesc că la un moment dat ar fi auzit scandal în apartamentul bărbatului. Una dintre vecine spune că ar fi auzit voci spunând să cheme poliția și ambulanța. Apoi o liniște deplină.

Se pare că cineva dintre bărbații dubioși care ar fi intrat în apartament i-a ucis cu un cuțit atât pe proprietar cât și pe femeia pe care a adus-o cu el. Să mai spunem că mama bărbatului a fost cea care a făcut macabra descoperire și a alertat imediat poliția la 112.

 

Sursă info: VasileDale.ro

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.