CRIMA DIN VIȘEU DE JOS – Frații Tomoiagă urmăriți penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor

0
5129

CRIMA DIN VIȘEU DE JOS Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş au dispus, la data de 07.01.2017, punerea în mişcare a acţiunii penale împotriva inculpaţilor TOMOIAGĂ IOAN AURELIAN şi TOMOIAGĂ MARIUS OVIDIU pentru săvârşirea infracţiunii de omor.

CRIMA DIN VIȘEU DE JOS „În data de 6.01.2017, faţă de inculpaţi a fost luată măsura reţinerii pe o durată de 24 de ore.

Probatoriul administrat în cauză a relevat faptul că, în data de 4.01.2017, în intervalul orar 10:00 – 11:00, inculpaţii Tomoiagă Ioan Aurelian şi Tomoiagă Marius Ovidiu au aplicat mai multe lovituri cu un corp tăietor/înţepător victimei N.G., lucrător de poliţie ce se afla în timpul programului de lucru, în sediul Postului de Poliţie Vişeu de Jos şi care în urmă cu câteva zile l-a sancţionat contravenţional pe cel de-al doilea inculpat.

După agresiune, victima a fost încuiată în birou, fiind găsită decedată în jurul orelor 19:00. Leziunile tanatogeneratoare cauzate victimei au interesat zona arterei carotide stângi, a cordului şi zona abdominală.

La data de 07.01.2017, dosarul a fost înaintat instanţei cu propunere de arestare preventivă, cerere admisă de judecătorul de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Maramureş.

Precizăm că, punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal, reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se arată în comunicatul parchetului de pe lângă Tribunalului Maramureș.

ActualMM

citește și CRIMA DIN VIŞEU DE JOS – Unul dintre ucigaşii poliţistului a atacat un clujean ce livra pizza…

citește și ACTUALIZARE/EXISTĂ SUSPICIUNI CĂ AR FI FOST DROGAȚI – Suspecții în cazul asasinării șefului de post din Vișeu de Jos refuză să vorbească

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.