CRIMĂ DEOSEBIT DE VIOLENTĂ – Cioban din Botoșani, ucis cu furci și topoare de către patru bărbați

0
428

CRIMĂ DEOSEBIT DE VIOLENTĂ  Soartă cruntă pentru un cioban ucis în localitatea Vorniceni, Botoşani, din cauza unui câine. Bărbatul a fost ucis cu bestialitate, fiind atacat de patru indivizi cu furci și topoare. Agresorii au fost arestați preventiv pentru omor.

Unul dintre indivizi i-a omorât câinele ciobanului ca să răzbune. După ce aflat despre grozăvie, baciul Dumitru Dăscăleanu a pornit cu un scandal monstru cu cel care i-a omorât animalul, informează observator.tv.

Botoșăneanul acuzat de uciderea câinelui a venit însoțit de alți trei bărbați. Înarmați cu furci și topoare, cei patru indivizi l-au omorât în bătaie pe ciobanul de 42 de ani.

Din cele aflate până în momentul de faţă, Dumitru Dăscăleanu a ieşit cu oile la pascut pe un câmp de la marginea satului. A fost atacat cu furci şi topoare de către 4 bărbaţi care i-au administrat mai multe lovituri, una dintre ele fiind cauzatoare de moarte. Cei 4 au fost reţinuţi de către oamenii legii şi se află în momentul de faţă în anchetă”, au precizat procurorii.

Sursă info și foto.

Citește și: 

http://actualmm.ro/incident-grav-la-moisei-un-autoturism-de-lux-fost-distrus-cu-toporul-politia-deschis-o-ancheta-pentru-identifica-autorul/

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.