CRIMA DE LA COMBINAT – Detalii șocante despre uciderea Esterei. Cum a fost prins criminalul la un an după faptă

0
4294

CRIMA DE LA COMBINAT  Noi dezvăluiri ies la iveală despre crima comisă împotriva Esterei, fetița de cinci ani violată și ucisă cu o cărămidă. Criminalul Esterei, care este chiar vărul său, a povestit anchetatorilor mai multe detalii șocante.

Criminalul Esterei a fost prins abia după un an, după ce procurorii au audiat sute de persoane. Ucigașul a fost de gol de ADN-ul găsit pe arma crimei, cărămida cu care criminalul și-a ucis verișoara, potrivit Fanatik.

Tânărul de 17 ani a mărturisit că a ucis-o pe copila de 5 ani. El le-a explicat anchetatorilor că a surprins-o pe fetiţă în timp ce îşi făcea nevoile şi i-a venit ideea să întreţină relaţii sexuale cu ea. Fetiţa s-a speriat şi a început să ţipe. Atunci, tânărul a pus mâna pe o cărămidă şi a lovit-o în cap de teamă să nu o audă cineva şi să-l prindă în timp ce o viola. Pe acea cărămidă, anchetatorii au găsit ADN-ul adolescentului.

Criminalul neagă că și-ar fi violat verișoara

Chiar dacă vărul a recunoscut crima, el susține că nu și-a violat verișoara. Anchetatorii au însă probe în acest sens. De altfel, aceștia au depus o muncă de sisif pentru a-l prinde pe ucigaș. Astfel, au fost audiate peste 500 de persoane şi de la aproape toate s-au prelevat probe biologice. Abia la un an de la uciderea Esterei, procurorii au reuşit să îl prindă pe criminal.

 

Sursă info: Fanatik

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.