CRĂCIUN ÎN BAIA MARE CONTINUĂ – One Way și Direcția 5 concertează duminică, 17 decembrie, de la ora 17.00 în Centrul Vechi

1
753

Seria evenimentelor culturale artistice pregătite de către Administrația Publică Locală a Municipiului Baia Mare continuă.

Băimărenii sunt așteptați din nou în Centrul Vechi duminică, 17 decembrie 2017. De la ora 17.00 are loc un nou concert din seria evenimentelor planificate în cadrul sărbătorii Crăciun în Baia Mare.

Pe scenă vor urca trupele One Way și Direcția 5. Evenimentele culturale artistice pregătite de Municipiul Baia Mare pentru cetățeni vor continua și în perioada următoare.

Vă vom ține la curent cu informații despre concertele și manifestările care se organizează pe tot parcursul lunii. Puteți urmări noutăți și pe pagina municipiului Baia Mare, la adresa web www.baiamare.ro

ActualMM

Te-ar mai putea interesa

Loading...

1 COMENTARIU

  1. sunt evenimente normale pentru Baia Mare si pavoazarea si concertele. in alte localitati sunt mult mai putin prezente. Nasterea Domnului trebuie primita cu multa veselie si drag. Credinta in Dumnezeu a edilului îi dă gândul bun si puterea pentru a bucura semenii incepănd cu cei mai mici oameni până la seniori.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.