Cosuri de fum si hote profesionale din inox

0
105

Într-o casă sau restaurant, cafenea, firma de catering etc., care este utilizată pe tot parcursul anului, este necesară dotarea corectă a unui sistem de aerisire şi de încălzire. Dacă în casa exista o sobă, o centrală termică, o hotă sau un șemineu, ai nevoie de nevoie de coşuri de fum din inox pentru a epuiza produsele de ardere. În general, magazinele oferă coșuri de fum din oțel inoxidabil rotund.

Tipurile și caracteristicile coșurilor de fum din inox

Acest material de construcție este utilizat de producătorii renumiţi pentru echipamentele profesionale și pentru respectarea standardelor generale acceptate. Cumpărând un coș de fum din inox, poţi economisi banii și, în același timp, vei avea un sistem de aerisire de calitate, estetic şi modern. Coșurile de fum sunt realizate din module, iar în caz de defecțiune, este suficient să demontezi structura și să înlocuieşti partea deteriorată. Coșurile de fum sunt împărțite în două tipuri principale:

  • De interior – structurile nu afectează aspectul clădirii și rețin căldura care poate fi folosită;
  • De exterior – o opțiune mai simplă, care nu necesită tăierea unei deschideri în tavan.

Coşuri de fum din inox cu izolaţie şi fără

De asemenea, ar trebui să acorzi atenție numărului de straturi de metal. Un coş de fum realizat cu un singur strat de metal, nu deţine izolaţie suplimentară. Aceasta este cea mai ieftină opțiune pentru o sobă mică din fontă. Cele cu două straturi sunt realizate cu izolaţie şi sunt potrivite pentru utilizare continuă, coşul de fum din inox, fiind rezistent şi la temperaturi extreme. Coşurile de fum convenționale din metal, sunt supuse coroziunii. Prin urmare, este mai rentabil să cumperi coşuri de fum din oțel inoxidabil care nu se deteriorează din cauza umidităţii și a condensului. Datorită greutății reduse, nu este necesară crearea unei fundaţii pentru instalarea lor. Aceste coșuri de fum au o serie de calități pozitive față de cărămidă și azbest: permit să fie folosite pentru o gamă largă de dispozitive de ardere, cum ar fi hota profesională, cazan cu combustibil solid, o sobă pentru arderea lemnului și orice alt sistem de încălzire. De asemenea, nu este sensibil la fluctuațiile de temperatură, funinginea nu se acumulează pe pereți, așa că nu vei avea nevoie niciodată de un cosar.

Hota profesională din inox

Chiar și în bucătăriile obișnuite de acasă, absența unei hote extractoare creează inconveniente destul de tangibile, întrucât mirosul de gătit se răspândește în camere, iar funinginea se instalează nu numai pe mobilă, ci și în mijlocul dulapurilor și sertarelor. Într-o bucătărie profesională, există zeci de tipuri de echipamente de încălzire. În bucătăriile profesionale exista sobe, cuptoare, maşini cu aburi, friteuze și alte aparate care necesita un sistem de aerisire fiabil. Îţi va deveni imposibil să lucrezi într-o astfel de bucătărie, chiar şi câteva minute, fără o hotă profesională inox.

De asemenea, clienţii nu trebuie să se îmbibe cu întregul sortiment de preparate din bucătărie. Și dacă un restaurant sau un fast-food este amplasat la parterul unei clădiri rezidențiale, atunci organizează ventilației trebuie făcută cu hote profesionale inox de evacuare, astfel încât gazele să nu ajungă la etajele superioare. Oțelul inoxidabil este unul dintre cele mai populare materiale pentru producția de echipamente profesionale de bucătărie, deoarece, acestea sunt expuse la temperaturi ridicate și diverse substanțe agresive, care necesită spălare și curățare frecventă. Iar oțelul inoxidabil diferă de alte materiale prin durabilitate și aspect estetic. De asemenea, orice afacere cu o prezenta online, are nevoie de servicii solicitate de la o firma SEO.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.