Costică Buceschi, bucuros de revenirea Anetei Pîrvuţ la HCM Baia Mare

0
117

După accidentarea Adrianei Nechita, survenită în meciul România – Danemarca de la EURO 2014, Aneta Pîrvuţ, jucătoare împrumutată de HCM Baia Mare în această vară la gruparea din Craiova, a fost chemată să revină la campioana României. „Am chemat-o, mă bucur că a fost de acord să vină”, a mărturisit antrenorul Costică Buceschi.
„Adriana Nechita are o disjuncţie la umărul drept, care o va ţine destul de mult timp departe de terenul de handbal. Astfel că aducerea Anetei Pîrvuţ la echipă cred că a fost mai mult decât necesară. Aneta nu va fi greu de integrat în echipă pentru că nu a plecat de mult timp. A jucat multe meciuri pentru HCM şi ştie despre ce este vorba”, a declarat antrenorul campioanei României.
„Am chemat-o, mă bucur că a fost de acord să vină. Ne bucurăm că şi cei de la Craiova au înţeles situaţia noastră. Mă aştept de la ea să aibă aceleaşi evoluţii pe care le-a avut în turul campionatului pentru că ea este una dintre jucătoarele datorită căreia s-a reuşit această clasare foarte bună a Craiovei după tur pe locul 2”, a mai adăugat Buceschi.

Sursa text si foto: www.hcmbaiamare.ro.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.