CORESPONDENŢĂ DIN ANGLIA – S-a deschis Târgul Internațional de Turism din Londra (WTM 2017) – GALERIE FOTO

0
263

CORESPONDENŢĂ DIN ANGLIA În perioada 6-8 noiembrie, la Londra (Anglia) are loc Târgul Internațional de Turism (WTM 2017). Acesta se desfășoară la Complexul Expozițional ExCel și reunește cinci mii de expozanți din peste 180 de țări și regiuni.


La World Travel Market London participă companii de turism, oameni de afaceri, profesioniști din industria turismului, miniștri ai turismului, ambasadori din numeroase țări.

Târgul reprezentă o ocazie extraordinară pentru crearea și stabilirea de contacte și promovarea destinațiilor și ofertelor turistice.

World Travel Market este cel mai important eveniment global din industria turismului, generând o cifră uriașă de contracte de afaceri între participanți.

Întreg spațiul expozițional de la ExCel este împărțit pe continente cu indicatoare foarte bine vizibile, făcând orientarea ușoară în acest loc imens.

La standurile de expunere din diferite țări au loc evenimente menite să aducă mai aproape de vizitatori cultura și tradiția de acasă, este interpretată muzică tradițională, sunt oferite degustări de produse tradiționale, sunt expuse sculpturi și lucrări artizanale executate de meșteri locali.

România este prezentă cu mai multe standuri expoziționale care oferă broșuri cu informaţii despre frumusețea țării noastre și atracțiile turistice importante.

Dan Mihalache, ambasadorul României la Londra, a vizitat standurile expoziţionale ale României şi i-a salutat pe cei care expun şi promovează imaginea României în aceste zile la târg.

Târgul va fi deschis timp de trei zile, zilnic, între orele 10.00 şi18.00.

Corespondent: Tatomir Ion-Marius

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.