CONTROALE – Peste 100 de permise de conducere reţinute de poliţişti săptămâna trecută

0
334

Săptămâna trecută, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere, aplicând 269 sancţiuni contravenţionale şoferilor şi pietonilor care s-au abătut de la respectarea normelor privind circulaţia pe drumurile publice. De asemenea, poliţiştii au reţinut în vederea suspendării 108 permise de conducere.

În perioada 23–29 mai, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în special a depistării şoferilor care nu acordă prioritate de trecere şi a pietonilor care traversează strada neregulamentar.

Astfel, pe tot parcursul săptămânii, au fost depistaţi şi sancţionaţi 203 pietoni care s-au angajat în traversarea neregulamentară a drumului şi 66 conducători auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.  Ca măsură complementară, poliţiştii au reţinut 108 permise de conducere şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor.

Conform buletinului de presĂ al IPJ Maramureş, şi în această săptămână poliţiştii sunt la datorie şi desfăşoară activităţi în vederea identificării şi tragerii la răspundere a celor care conduc autovehicule fără respectarea normelor legale în vigoare.

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.