CONTROALE PE ŞOSELELE MARAMUREŞULUI – Peste 100 de autovehicule verificate şi sancţiuni contravenţionale de peste 23.500 de lei

0
238

CONTROALE PE ŞOSELELE MARAMUREŞULUI  Poliţiştii rutieri au continuat controalele pe drumurile publice pentru a preveni, depista şi combate producerea de accidente rutiere.

Pe parcursul zilei de joi, 11 ianuarie, au fost verificate peste 100 de autovehicule care se deplasau pe raza judeţului.

Pentru neregulile constatate au fost aplicate 92 de sancţiuni contravenţionale.

Poliţiştii din Şomcuta Mare au acţionat pe DN1C, cei din Seini au desfăşurat activităţi pe DE 58 şi pe DJ 109I, iar poliţiştii din Ocna Şugatag, Borşa şi Vişeu de Sus au oprit pentru control mai multe autovehicule care se deplasau pe raza lor de competenţă.

Unele activităţi au fost desfăşurate în comun cu reprezentanţi ai Registrului Auto Român Maramureş, pentru depistarea acelor şoferi care, deplasându-se cu maşini ce au defecţiuni tehnice, pun în pericol siguranţa participanţilor la trafic.

Poliţiştii i-au depistat pe şoferii care au încălcat limitele de viteză, au ignorat semnificaţia unor indicatoare, nu au acordat prioritate de trecere sau au încălcat alte norme rutiere.

După ce au oprit pentru verificări peste 100 de autovehicule, poliţiştii au aplicat sancţiuni contravenţionale de peste 23.500 de lei.

De asemenea, poliţiştii au reţinut două permise de conducere şi au retras cinci certificate de înmatriculare.

Pe DN 18, în Tisa, poliţiştii au depistat un tânăr de 23 de ani, din Rona de Jos, care conducea un autoturism deşi avea permisul de conducere suspendat.

Pe numele lui poliţiştii au întocmit dosar penal. Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană căreia i-a fost suspendată exercitarea dreptului de a conduce.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Citeşte şi DE INTERES – Prezent și viitor în sportul băimărean, un proiect ambițios al municipalității băimărene

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.