CONTROALE PE LINIA COMBATERII DELICTELOR SILVICE – Material lemnos de 7.000 de lei confiscat şi o autoutilitară indisponibilizată la Moisei

0
364

CONTROALE PE LINIA COMBATERII DELICTELOR SILVICE Poliţiştii din Vişeu de Sus împreună cu cei din Moisei au continuat acţiunile de prevenire şi combatere a tăierilor ilegale de arbori şi transportului ilegal de material lemnos.

Astfel, poliţiştii au oprit pentru control mai multe vehicule care transportau lemn. De asemenea, au efectuat controale la sediile unor societăţi comerciale care desfăşoară activităţi în domeniul circulaţiei, depozitării, prelucrării şi comercializării materialului lemnos.

În cadrul activităţilor desfăşurate, poliţiştii au oprit pentru control o autoutilitară care transporta material lemnos pe raza localităţii Moisei.

La volan a fost identificat un bărbat de 49 de ani din localitate.

În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţinea aviz de însoţire pentru materialul lemnos transportat, respectiv 11.15 mc cherestea de esenţă răşinoasă.

Şoferul a fost sancţionat contravenţional cu amendă de 5.000 de lei. Materialul lemnos, în valoare de 7.000 de lei, a fost confiscat şi predat în custodie Ocolului Silvic Vişeu de Sus.

De asemenea, autoutilitara a fost indisponibilizată la sediul Poliţiei Oraşului Vişeu de Sus.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.