CONTROALE ÎN WEEKEND – 57.800 ţigarete de contrabandă confiscate de poliţişti

0
152

CONTROALE ÎN WEEKEND În contextul derulării activităţilor specifice de prevenire şi combatere a faptelor ilicite care se comit în domeniul contrabandei cu tutun şi în domeniul contrafacerii de mărfuri, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice împreună cu poliţiştii de ordine publică din municipiul Sighetu Marmaţiei, au verificat weekend-ul trecut 24 de societăţi comerciale şi persoane fizice care desfăşoară activităţi comerciale.

CONTROALE ÎN WEEKEND Controalele poliţiştilor s-au soldat cu constatarea a trei infracţiuni de contrabandă şi trei infracţiuni de contrafacere de mărfuri.

Totodată au fost confiscate 2290 pachete cu ţigări de contrabandă şi a fost indisponibilizat un autoturism în valoare de aproximativ 2000 de euro.

Alte 600 pachete cu ţigări au fost confiscate de poliţiştii Biroului Transporturi Feroviare Maramureş care au acţionat în zonele limitrofe căii ferate şi în trenurile de călători care circulau pe relaţia Valea Vişeului – Sighetu Marmaţiei.

Aceştia au depistat un bărbat de 66 de ani şi un tânăr de 16 ani, ambii din Valea Vişeului, care transportau, primul 100 pachete, iar celălalt 500 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

În toate cazurile poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunilor de contrabandă şi pentru documentarea întregii activităţi infracţionale a persoanelor identificate.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.