CONTROALE ÎN TRENURI – Verificări pentru depistarea persoanelor care transportă țigări de contrabandă în Maramureș

0
135

CONTROALE ÎN TRENURI  În perioada 29 aprilie – 01 mai a.c., poliţiştii Biroului de Poliţie Transporturi Maramureş au desfăşurat activităţi în vederea depistării şi tragerii la răspundere a călătorilor frauduloşi sau a persoanelor care transportă cu trenul ţigări de contrabandă.

Astfel, poliţiştii au acţionat în zona limitrofă a căii ferate şi în trenurile de călători care circulă pe relaţia Bocicoiu Mare  – Sighetu Marmaţiei, Bucureşti – Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei respectiv Cluj Napoca – Vişeu de Jos – Sighetu Marmaţiei. În urma controalelor efectuate în această perioadă poliţiştii au găsit şi confiscat în vederea continuării cercetărilor 364 pachete cu ţigări de provenienţă ucraineană.

De asemenea, poliţiştii au identificat şi persoanele bănuite de comiterea infracţiunii de contrabandă. Este vorba de şase persoane cu vârsta cuprinsă între 13 şi 41 de ani, din comunele Bistra şi Bocicoiu Mare.

În toate cazurile poliţiştii au întocmit dosare penale şi continuă cercetările pentru identificarea tuturor persoanelor implicate în activitatea infracţională şi tragerea acestora la răspundere.

Informații furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean Maramureș

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.