CONTROALE ÎN PIAŢA DIN SIGHETU MARMAŢIEI – Poliţiştii au prins în flagrant un bărbat de 47 de ani care încerca să vândă ilegal artificii

0
240

CONTROALE ÎN PIAŢA DIN SIGHETU MARMAŢIEI Continuă acţiunile pentru verificarea legalității operațiunilor cu articole pirotehnice. Au loc acţiuni pentru prevenirea oricăror evenimente negative generate de nerespectarea legislaţiei privind obiectele pirotehnice nu s-au încheiat.

Având în vedere faptul că multe persoane urmează să sărbătorească în Maramureş Crăciunul pe rit vechi, poliţiştii Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase au intensificat vineri, 5 decembrie, controalele pe raza municipiului Sighetu Marmaţiei.

Pe tot parcursul zilei poliţiştii au efectuat controale în piaţa din municipiu şi la sediile unor societăţi comerciale. De asemenea, au verificat activitatea mai multor persoane fizice şi juridice, autorizate să deruleze operațiuni cu astfel de articole.

În cadrul activităților, polițiștii au prins în flagrant, în piaţa din municipiu, un sighetean de 47 de ani. Acesta încerca să ofere ilegal spre vânzare baterii de artificii către persoane fizice neautorizate.

Întreaga cantitate de materiale pirotehnice, respectiv şapte baterii de artificii, a fost ridicată de poliţişti în vederea expertizării.

Pe numele sigheteanului a fost întocmit dosar penal iar acum este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de nerespectarea regimului articolelor pirotehnice.

Sursa info Vasile Dale

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.