CONTROALE ÎN BAIA MARE – Nouă şoferi au rămas fără permise de conducere şi şase fără certificatele de înmatriculare

0
1695

CONTROALE ÎN BAIA MARE În cadrul activităţilor desfăşurate de poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare pentru siguranţa circulaţiei pe drumurile publice şi salvarea de vieţi, au fost aplicate sancţiuni contravenţionale în valoare de aproximativ 9.000 de lei.

Loading...

Nouă şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor au rămas fără permise de conducere şi alţi şase fără certificatele de înmatriculare ale autoturismelor.

Marţi, între orele 07.00 şi 20.00, poliţiştii Biroului Rutier Baia Mare au acţionat pe raza municipiului pentru prevenirea accidentelor în care sunt implicaţi pietonii, urmărindu-se atât combaterea indisciplinei pietonale cât şi depistarea şi sancţionarea conducătorilor auto care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor aflaţi în traversarea regulamentară a străzii.

De asemenea, poliţiştii „i-au ochit” pe cei care nu acordă prioritate altor vehicule şi pe cei care circulă cu autovehicule cu defecţiuni tehnice.

În cadrul acţiunii desfăşurate pe tot parcursul zilei au fost aplicate 28 de sancţiuni contravenţionale, 11 dintre acestea pentru stare tehnică necorespunzătoare. Valoarea amenzilor aplicate a fost de aproximativ 9 000 de lei.

De asemenea, nouă şoferi care nu au acordat prioritate de trecere pietonilor au rămas fără permise iar în alte şase cazuri au fost retrase certificatele de înmatriculare.

Prezenţa sporită a poliţiştilor în trafic a generat un climat de siguranţă pe drumurile publice din municipiul Baia Mare, pe perioada desfăşurării acţiunii nefiind înregistrate evenimente rutiere.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.