CONTRANBANDĂ CU PIROTEHNICE – Prins în flagrant de polițiști în timp ce oferea spre vânzare peste 2.200 petarde  

0
145

 

CONTRANBANDĂ CU PIROTEHNICE Poliţiştii maramureșeni au ridicat, în vederea confiscării, peste 2.200 de obiecte pirotehnice, pe care un băimărean intenționa să le comercializeze ilegal. În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice.

CONTRANBANDĂ CU PIROTEHNICE Ieri, 19 decembrie, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi, Substanțe Periculoase Maramureș au desfășurat, împreună cu jandarmi maramureșeni,  activități în vederea identificării persoanelor care nu respectă legislația în domeniul materiilor explozive.

Astfel, pe strada Școlii din Baia Mare, polițiștii au identificat un bărbat de 40 de ani din municipiu, în timp ce oferea spre vânzare 2286 petarde pe care le deținea fără drept.

Polițiștii au dispus ridicarea, în vederea confiscării, a întregii cantități de articole pirotehnice descoperită.

În cauză a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de efectuare fără drept de operațiuni cu articole pirotehnice și comercializare de articole pirotehnice din categoriile 1 și P1 către persoane care nu au împlinit vârsta de 18 ani.

Polițiștii continuă cercetările, în vederea documentării întregii activități infracționale a băimăreanului.

Informaţii furnizate de IPJ Maramureş

Te-ar mai putea interesa

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.